Mall för Marknadsplan

Kom igång med din marknadsplan idag

Det behöver inte vara ett 12 månaders projekt att ta fram en marknadsplan! Med denna mall kan du komma igång snabbt och få en färdig marknadsplan inom 1 vecka. Vill du lära dig mer om hur du ska använda planen så har vi ett blogginlägg som går in i varje enskild del.
Du hittar blogginlägget här.

Lycka till med ditt marknadsföringsarbete

Contitude mall för att göra en enkel och effektiv marknadsplan

Vi har tagit fram en mall för en marknadsplan som ryms på en sida. Ska du lyckas med din marknadsföring är det viktigt att ha en plan med dina marknadsaktiviteter. Planen bör inte vara för omfattande eftersom det då kan bli mindre sannolikt att den verkligen används.  

Vi har därför skapat en mall där du lätt får en översikt över dina marknadsplaner. Många i din organisation kan ha god nytta av denna översikt och den bör fungera som ett levande dokument som uppdateras kontinuerligt och många i din organisation kan ha god nytta av.  

Mallen inkluderar hela livscykeln för kunden från prospekt till kund.  

Vi använder själva mallen som grund för marknadsplanering och hoppas du kommer få lika mycket nytta av den som vi har.  

Ladda ned Contitudes mall för en enkel och effektiv marknadsplan. Den är perfekt för dig som vill arbeta aktivt och resultatdrivet med din marknadsföring. Den är helt gratis att ladda ned!

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Din ansökan har blivit mottagen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte