Välkommen till Contitude, Martina!

Det nya året är här och efter en lång ledighet ser vi på Contitude fram emot en fartfylld vår med spännande uppdrag och projekt! Vi har även fått förstärkning i teamet och vill i detta blogginlägg presentera vårt nya stjärnskott. Varmt välkommen till Contitude Martina!

Vilken roll har du på Contitude?

Jag kommer arbeta som Digital Marknadsstrateg där min roll är att hjälpa företag lyckas med sin marknadsföring digitalt. Jag ser verkligen fram emot detta år och att nå gemensamma mål tillsammans med både kunder och kollegor!

Berätta om din bakgrund

Jag har tidigare utbildning inom sälj & marknadsföring och har de senaste åren arbetat med marknadsföring i olika roller. Digital marknadsföring är brett och jag har haft turen att testa på lite av varje. Det har gett mig förståelse för olika områden och fått mig inse mina styrkor och i vilken roll jag trivs bäst.

Vad tycker du är mest spännande inom digital marknadsföring?

Digital marknadsföring är en växande bransch med många möjligheter och det finns alltid något att lära. Som person gillar jag variation och trivs i en miljö där man får kombinera kreativitet med analys - vilket digital marknadsföring verkligen erbjuder. Att hålla sig uppdaterad, hänga med i nya trender, verktyg och funktioner är ett måste. Det kan vara både utmanande men också väldigt roligt och utvecklande.

Har du någon framtidsspaning att dela med dig av?

Jag tycker jag ser stor skillnad på sociala medier där nya lösningar och trender fullständigt exploderat den senaste tiden - vilket också förändrat vårt köpbeteende. Några exempel på detta är Instagram-liveshopping, verifikations banners, direkt-shopping och tillgång till länk-dekal (oavsett följarantal). Förändringarna har underlättat för både konsument och företag då tillgängligheten blivit större och köpresan enklare. För att hålla sig fortsatt relevanta på marknaden tror jag företag gör klokt i att då och då se över sin digitala strategi. Sen är det även viktigt att komma ihåg att kunderna förväntar sig god service, oavsett kanal. Väljer du att addera en ny digital kanal i din strategi är det därför viktigt att se till så du har resurser och tid för detta.

Vad brinner du lite extra för?

Jag tycker om att utbilda och det är något jag både vill göra mer av och bli bättre på. Att dela med mig av kunskap och hjälpa företag hitta sin nisch, strategier och verktyg som bidrar till positiva resultat är det absolut roligaste! Jag har även en förkärlek för att skapa grafiskt innehåll. Rätt färg, form och bild återspeglar just den känsla man vill förmedla i budskapet.

Vad gör du när du inte jobbar?

En ledig dag spenderar jag helst med min sambo, familj eller vänner. Att under dagen strosa runt och fynda på loppisar eller besöka en konstutställning tycker jag är väldigt mysigt. En trevlig middag tillsammans med nära och kära är även något jag sällan tackar nej till - och får jag välja står tapas eller libanesiskt på menyn!

Vilken är din superkraft?

Jag tror att jag som person har en ganska positiv och lättsam grundinställning till livet och tycker om att hjälpa andra. Både privat och i arbetet så får jag energi av att umgås med andra och tycker det är kul att skapa kontakter. Detta har hjälpt mig genom åren då jag har ett otroligt fint nätverk och många goda relationer.

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Din ansökan har blivit mottagen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte