Contitude hjälper oss med SEO

Rehabakademin och Arbetsmiljöakademin verkar under samma tak. Rehabakademin erbjuder samordnad rehabilitering för personer över 18 år med långvarig smärta eller utmattningssyndrom. Arbetsmiljöakademin erbjuder konsulttjänster inom det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Utmaning

Rehab- och Arbetsmiljöakademin kände att de inte nådde ut i bruset av branschkollegor. De jobbade med marknadsföring vid sidan av de ordinarie arbetsuppgifterna och kände att det inte riktigt var någon röd tråd och att kompetens saknades.

Mål

Att stärka SEO-arbetet och öka trafiken in till hemsidan.

81%
Antal besökare från google
350
Fler ord på googles förstasida
450%
Besökare

Vi på Contitude har hjälpt Rehab- och Arbetsmiljöakademin med att skapa en marknadsstrategi. Vi hjälper till med att hålla ihop deras marknadsföringsarbete från planering, genomförande och uppföljning. Vi har ett tydligt fokus på att mäta resultatet av våra insatser och går månadsvis igenom statistiken för det arbete som skett senaste månaden.

Saker vi gör:

  • Löpande SEO-arbete med hemsidan
  • Skriver och publicerar innehåll i deras blogg
  • Annonsering i sociala medier
Contitude fungerar som vår marknadsavdelning och hjälper oss att planera, genomföra och följa upp vårt SEO-arbete.
Sofia Lindblad
Key Account Manager

Det löpande SEO-arbetet på hemsidan med optimering och kontinuerlig publicering av SEO-anpassade blogginlägg (4st/månad) under en längre tid har vi ökat antalet besökare på hemsidan till 69 000st/månad en ökning med 450% sedan starten 18 månader tidigare.

Vi har även ökat upp antal sökord som placerar sig på förstasidan på google från 150 st i januari 2019 till 500st ett år senare i januari 2020.

No items found.

Tack för förtroendet

Vill du också jämföra dina leverantörer eller ha hjälp med att välja rätt partner för att driva er digitala marknadsföring.

Ladda ner vår guide här!

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Din ansökan har blivit mottagen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte