Välkommen till Contitude, Anna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Äntligen har våren kommit med löften om solsken och lite varmare vindar. Vi på Contitude har som vanligt fullt upp med flera spännande projekt och uppdrag för våra kunder. Dessutom kan vi med glädje nu presentera en ny kollega! Ta del av intervjun för att lära känna vårt senaste tillskott lite bättre.

Välkommen till Contitude Anna!

Vilken roll har du på Contitude?

Jag har klivit in i rollen som Digital Strateg och ska jobba tillsammans med övriga i teamet med digitala marknadsföringsstrategier för våra kunder.

Hur hamnade du hos här hos oss?

Jag är utbildad till medie- och kommunikationsvetare och har jobbat inom digital marknadsföring tidigare, med att skapa content, planering och strategi, bland en del annat. Jag kände mig redo för en ny spännande utmaning och hade turen att Contitude sökte en person som mig!

Vad tycker du är mest spännande med digital marknadsföring?

Det faktum att digital marknadsföring är så snabbrörligt och omväxlande. Spelplanen och riktlinjerna förändras hela tiden, vilket är kul men också utmanande.    

Vad brinner du lite extra för?

Jag tycker mycket om ord och att ta fram intresseväckande, engagerande texter. Dessutom gillar jag att kunna se på resultat och effekt. SEO är nog därför den gren inom digital marknadsföring som jag tycker mest om eftersom det kräver en förståelse för vad målgruppen är intresserad av och söker på, samt kunskap om vad resultatet betyder och hur vi kan påverka effekten.

Kan du dela med dig av någon framtidsspaning?

Jag tror att nya digitala lösningar har satt en annan standard för hur, när och var vi jobbar.  Mer flexibilitet och frihet i vardagen kommer inte bara förändra situationen på befintliga arbeten, utan även vara en grogrund för helt nya verksamheter, samarbeten och företagsidéer.

Vad gör du när du inte jobbar?

Min favoritsysselsättning är nog att umgås med nära & kära, gärna i sällskap av något gott att äta och dricka. Eller vara ute i naturen och löpträna, eller bada, eller sitta och läsa. Om tillfälle ges gör jag gärna ovanstående i något annat land, helst Italien.

Vilken är din superkraft?

Jag tror att jag är rätt stark när det gäller att möta andra människor. Antagligen för att jag är nyfiken och intresserad av personer jag träffar. Så kanske att min sociala sida är min superkraft, den har i alla fall kommit till väl användning många gånger!

shutterstock_425341615-2-1

Contitudes Inbound Paket!

Kom igång med Inbound marketing idag med våra värdeskapande paket. Från 15 000 kr per månad!

You May Also Like

Subscribe by Email

Contitude behöver tillgång till de kontaktuppgifter som du tillhandahåller för att kunna kontakta dig angående våra produkter och tjänster. Du kan när som helst säga upp prenumerationen på våra utskick. Läs vår sekretesspolicy för att få mer information om hur man avslutar prenumerationer, våra sekretessrutiner och våra metoder för att skydda och respektera din integritet.

No Comments Yet

Let us know what you think

Form will be here