Välkommen till Contitude, Sara!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Contitude fortsätter att växa! Både antalet kunder och anställda fortsätter att öka hos oss. Idag vill vi därför presentera Sara, vår nya säljarstjärna, som inte bara älskar att nätverka utan även är en hejare på att göra chai  te!

Vad kommer du ha för roll på Contitude?

Jag kommer arbeta som säljare här. I det ingår bland annat att bygga strategier och en kunskapsbank för upplärning av nya säljare. En annan viktig del i min roll är att förhandla upp existerande avtal, så jag kommer alltså arbeta med både nykundsförvärv och de befintliga kunderna.

Vad tycker du är mest spännande med digital marknadsföring?

Så otroligt mycket! Men som säljare så måste jag ändå säga att Social Selling är ett ämne jag brinner extra för.

Vad är din främsta styrka som säljare?

Min främsta styrka som säljare är att jag är en bra lyssnare. Jag har utbildat mig inom aktivt lyssnande och tycker att det är en väldigt viktig del för att kunna hjälpa kunderna på bästa sätt. Jag älskar även att nätverka och att träffa nya människor vilket är perfekt när man jobbar som säljare!

Framtidsspaning?

Att ”sälja utan att sälja” är ett begrepp som funnits länge men som fortfarande är högst aktuellt och som bara fortsätter växa. Det handlar mycket om att kunna fokusera på att visa sitt värde och sin kunskap, för att sedan låta kunden komma till en.

 Vad gör du när du inte jobbar?

På fritiden spelar jag gärna TV-spel och tränar, då helst i form av yoga. Jag tycker även om att lyssna på ljudböcker, gärna fiction där jag helt kan koppla bort allt och låta hjärnan vila ordentligt från allt annat.

 Vilken är din superkraft?

Att ställa många och kraftfulla frågor! Knowledge is king! Sen är jag väldigt bra på att göra chai te 🙂

shutterstock_425341615-2-1

Contitudes Inbound Paket!

Kom igång med Inbound marketing idag med våra värdeskapande paket. Från 15 000 kr per månad!

You May Also Like

Subscribe by Email

Contitude behöver tillgång till de kontaktuppgifter som du tillhandahåller för att kunna kontakta dig angående våra produkter och tjänster. Du kan när som helst säga upp prenumerationen på våra utskick. Läs vår sekretesspolicy för att få mer information om hur man avslutar prenumerationer, våra sekretessrutiner och våra metoder för att skydda och respektera din integritet.

No Comments Yet

Let us know what you think

Form will be here